Verhuur

U kunt bij mij violen, altviolen en cellos huren. Het aanbod richt zich op beginnende spelers, in het bijzonder kinderen uit de regio Leiden.
Ik heb een grote collectie studie-instrumenten in alle gangbare maten.

Alle instrumenten zijn bij mij in de werkplaats bespeelbaar gemaakt: kam en stapel maken wij zelf en wij schaven de toets en maken de sleutels passend. Daardoor functioneren de instrumenten optimaal, wat voor een beginnende speler minstens zo belangrijk is als voor een professionele musicus.

Omdat ik de afgelopen jaren steeds meer vraag krijg naar huurinstrumenten voor gevorderde spelers, heb ik de collectie huurinstrumenten vooral in de grotere maten uitgebreid met betere instrumenten.

U kunt het instrument dat u huurt,ook aanschaffen. Ik reken dan 6 maanden huur op het aankoopbedrag aan. Klanten die jarenlang een instrument gehuurd hebben, probeer ik meestal een grotere korting te geven. Als u twijfelt over huren of kopen is het handig, even contact op te nemen. Ik kan met u samen de voor- en nadelen afwegen. Vaak  is het bij de kindermaten toch voordeliger om te huren, omdat je nooit weet hoe snel een kind uit een instrument groeit. Het verlies bij inruil kan soms hoger zijn dan de huurprijs over dezelfde periode. Bovendien is gewone slijtage bij de huur inbegrepen, terwijl deze bij inruil van koopinstrumenten berekend moet worden. Ik moet immers het instrument weer in even goede staat brengen als waarin het verkeerde toen u het kocht.

Helaas kan het voorkomen dat ik voor u geen instrument in de collectie heb. Voor klanten die al een instrument bij mij huren, en doorgroeien naar een grotere maat, bestel ik in zo’n geval een instrument bij. Dit geldt ook voor klanten die voor een ander lid van het gezin al een instrument bij mij huren.

Het is hoe dan ook noodzakelijk dat u voor het huren van een instrument of voor het omruilen naar een grotere maat een afspraak maakt. Dan kunnen wij een instrument voor u in orde brengen en klaarleggen.

Voorbeeld huurcontract
Voorbeeld machtiging
Voorwaarden huurcontract
Praktische informatie
Practical information

© Copyright Ulrike Wiebel Vioolbouw | Website: Coach4Website
Ulrike Wiebel Vioolbouw is gevestigd in Leiden