Contact

Ulrike Wiebel Vioolbouw
atelier voor nieuwbouw en reparatie van strijkinstrumenten
Middelstegracht 89 e
2312 TT Leiden
071 5148783
uwiebelvioolbouw@xs4all.nl

Openingstijden:
Woensdag van 13.00 uur tot 17.00 uur, donderdag van 19.00 tot 21.00 uur en volgens afspraak.

Omdat wij veel tijd nodig hebben waarin wij zonder onderbrekingen kunnen werken, zijn de openingstijden van het atelier vrij beperkt. Wel proberen wij tussen de werkzaamheden door zo veel mogelijk de telefoon aan te nemen. Tijdens de openingstijden en dinsdag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 14.00 uur kunt u ons het beste telefonisch bereiken .Voor uitgebreider advies is het vaak handig, een afspraak te maken.

Routebeschrijving:

Met openbaar vervoer:
Vanaf station Leiden Centraal met bus 6 tot halte Hooigracht (elk kwartier). In de richting van de bus verder lopen tot aan Middelstegracht. Deze steekt u over en loopt u vervolgens rechtsaf in. Het eerste gebouw aan uw linkerhand is het bedrijvencomplex Tieleman en Dros. U loopt langs dit gebouw tot de poort. Deze loopt u onderdoor, het binnenterrein op. Links achter op het binnenterrein is ingang 2. De werkplaats bevindt zich op de 2de verdieping.

Met de auto vanuit Den Haag:
A4, afslag 7 “Leiden, Zoeterwoude-Dorp”. Volg de Europaweg tot over de brug. Daar gaat u rechtsaf, richting centrum, de Lammenschansweg op. U rijdt onder het spoor door en komt onder andere langs een grote bakstenen kerk. Aan het einde van de Lammenschansweg met de grote verkeersstroom mee: brug over, rechts, links, rechtdoor. U rijdt achtereenvolgens over de Geregracht, Orajeboomstraat, St. Jorissteeg en Hooigracht. Bij de Albert Heijn rechtsaf de Ingenieur Driessenstraat in en meteen linksaf de Middelstegracht op. U kunt daar parkeren in de parkeergarage boven de Albert Heijn. Bij het verlaten van de parkeergarage staat u op de Hooigracht. U moet linksaf gaan en direct weer linksaf, de Ingenieur Driessenstraat in. De eerste straat die u kruist, is de Middelstegracht. U slaat rechts af. Het eerste gebouw aan de linkerkant is het bedrijvencomplex Tieleman en Dros. U loopt langs dit gebouw tot de poort. Deze loopt u onderdoor, het binnenterrein op. Links achter op het binnenterrein is ingang 2. De werkplaats bevindt zich op de 2de verdieping.

Met de auto vanuit Amsterdam:
A4 tot afslag “Leiderdorp”. Op de rotonde na de afslag niet de eerste afslag richting Leiden nemen, maar de tweede afslag (dus in principe rechtdoor) richting Leiderdorp. Alsmaar rechtdoor tot de Stierenbrug (rechts op de brug bronzen beeld van een stier) en na de brug rechtsaf, de wegwijzer Leiden volgend (Hoge Rijndijk) . Ongeveer 1 kilometer rechtdoor (watertoren, brug, winkels) en bij het vierde stoplicht rechtsaf. Net vóór dit stoplicht is aan de linkerkant van de weg een Shell- pompstation. U bent nu op de Utrechtse Veer, deze heet later Zijlsingel. Met de weg mee slingerend rechtdoor rijden en vóór de meelfabriek (groot oud gebouw) linksaf, een brug over (Oosterkerkstraat). U gaat nog twee bruggen over om vervolgens, vlak voordat de weg breder wordt, rechtsaf te slaan, de Middelstegracht op. U kunt daar parkeren in de parkeergarage boven de Albert Heijn. Bij het verlaten van de parkeergarage staat u op de Hooigracht. U moet linksaf gaan en direct weer linksaf, de Ingenieur Driessenstraat in. De eerste straat die u kruist, is de Middelstegracht. U slaat rechts af. Het eerste gebouw aan de linkerkant is het bedrijvencomplex Tieleman en Dros. U loopt langs dit gebouw tot de poort. Deze loopt u onderdoor, het binnenterrein op. Links achter op het binnenterrein is ingang 2. De werkplaats bevindt zich op de 2de verdieping.

Met de auto vanuit Katwijk/Rijnsburg:
Rijdt naar Rijnsburg, neem daar, bij de Flora, de Rijnsburgerweg richting Leiden. Ga rechtdoor, onder de A44 door. (Rijnzichtweg). Neem op de rotonde de tweede afslag rechts (Geversstraat), richting Leiden. Volg deze straat, die in Leiden weer Rijnsburgerweg gaat heten, onder het spoor door. Volg de grote verkeersstroom, over het Schuttersveld, langs de molen (De Valk) en de parkeerplaats en houdt dan links aan om op de Langegracht te komen (Digros en politiebureau aan uw rechterhand.) Ga bij het verkeerslicht na het politiebureau rechtsaf, de Klokpoort in. Klokpoort wordt Hooigracht. Sla bij het eerste stoplicht (Albert Heijn) linksaf, de Ingenieur Driessenstraat in en meteen weer linksaf de Middelstegracht op. U kunt daar parkeren in de parkeergarage boven de Albert Heijn. Bij het verlaten van de parkeergarage staat u op de Hooigracht. U moet linksaf gaan en direct weer linksaf, de Ingenieur Driessenstraat in. De eerste straat die u kruist, is de Middelstegracht. U slaat rechts af. Het eerste gebouw aan de linkerkant is het bedrijvencomplex Tieleman en Dros. U loopt langs dit gebouw tot de poort. Deze loopt u onderdoor, het binnenterrein op. Links achter op het binnenterrein is ingang 2. De werkplaats bevindt zich op de 2de verdieping.

Met de auto vanuit Noordwijk:
Rijdt over de A44 richting Leiden. Neem afslag “Oegstgeest”. Ga beneden aan de afrit naar links, richting Leiden. U rijdt nu de Rijnzichtweg op. Volg nu de routebeschrijving vanuit Katwijk vanaf “Rijnzichtweg”.